Networking og nye kunder hos Venture Village

Ida, praktikant Venture Village

Ida, praktikant Venture Village

Vores praktikant Ida er blevet nødt til at stoppe før tid, fordi praktikforløbet hos Venture Village simpelthen var for effektivt.

Du har nu været i praktik i Venture Village i 10 dage, og du stopper allerede – hvordan kan det være? 

“Grunden til at jeg startede i praktik hos Venture Village var, at jeg gerne ville have kontakt til nogle mindre virksomheder og udvide mit netværk, særligt inden for startup-miljøet i Aarhus. Jeg er nemlig ved at starte som selvstændig kommunikationskonsulent og tilbyder bl.a. strategisk rådgivning samt tekstforfatning, foto- og videomateriale, grafisk design og online markedsføring, særligt til små og nye virksomheder.”

“Jeg nåede ikke engang at være her i en uge, før jeg havde to nye kunder og derfor har jeg desværre ikke tid til at fortsætte praktikperioden hos Venture Village.”

De kunder du har fået, hvad skal du lave for dem? 

“Hos den ene kunde skal jeg teste et nyudviklet CMS-system i forhold til brugervenlighed og hos den anden som er en startup-virksomhed, der skal til at lancere sit produkt, skal jeg hjælpe til med markedsføring via sociale medier og kunderelationer – det glæder jeg mig helt vildt til at komme i gang med.”

Hvordan har du oplevet at komme som ny ind i Venture Village?

“Jeg er blevet taget rigtig godt imod hos Venture Village. Det er en arbejdsplads, der helt tydeligt vægter menneskelige værdier og fællesskab højt. Selvom alle virksomhederne er i vækst og har rygende travlt, er folk altid venlige og imødekommende og klar til at hjælpe og sparre med hinanden. De er også allesammen meget investerede i at få det bedst mulige ud af kontofællesskabet og vægter det gode fælles arbejdsmiljø højt.”

Venture Village ønsker Ida held og lykke fremover.

Categories: Inspiration

Post Your Thoughts