Hvad kommer SKAT til at jagte dig for i 2018?

17. november 2017

14:30 - 15:30

Hermodsvej 5B, 8230 Åbyhøj

Gratis

SKATs fokusområder for selvstændige i 2018 er under luppen
til VentureTalk fredag den 17. november kl. 14.30-15.30

SKATs fokusområder for 2018 er ikke uvæsentlige at kende som erhvervsdrivende. Denne eftermiddag vil Adam Langwadt og Søren Farsø freelance bogholdere fra Rigtig Rådgivning gøre dig klogere på specifikt tre områder, som SKAT har meldt ud, de holder ekstra øje med.

Som vi alle ved, er der ingen grund til at rage uklar med sin SKAT, så kig forbi og blive klædt godt på som virksomhedsejer. Der vil også være tid til spørgsmål og skulle du have brug for at drøfte noget privat, er du altid velkommen til at tage fat i Rigtig Rådgivning efter mødet.

Rigtig Rådgivnings filosofi er, at hjælpe så mange som muligt til at opnå deres fulde økonomiske potentiale. En del af dette er bl.a. at sørge for, at sunde virksomheder ikke kommer galt af sted.

”Vores kerneværdier er hjælpsomhed, ærlighed, faglighed og tilgængelighed. Det er vores mål, at hvis du taler med os, så skal din økonomiske situation som minimum være blevet lidt bedre, før vi giver slip igen. Det mener vi, er Rigtig Rådgivning.”

VentureTalk er åbnet for alle, og efterfølgende er der mulighed en fyraftensøl og networking. Del endelig opslaget og hjælp andre til mere viden.

Related Events
Brug din stemme, ikke kun til dit kryds #StemAarhus

Brug din stemme, ikke kun til dit kryds #StemAarhus

Her er den unikke mulighed for at få ørenlyd hos dine lokale politikere inden kommunalvalget…

Lasse Chor om Aarhus’ #AARsome initiativ for iværksættermiljøet

Lasse Chor om Aarhus’ #AARsome initiativ for iværksættermiljøet

Iværksættermijøet i Aarhus har bl.a. samlet sig omkring AARsome de seneste år, grundlæggeren Lasse Chor…