Mød Venture Village

Kontorfællesskabet Venture Village er noget helt specielt. Nu skal du høre hvorfor!

Samarbejde, sammenhold, hjælpsomhed og netværk er kendetegnene i kontorfællesskabet Venture Village. Det ses ikke så mange steder i praksis, men det er på disse grundsten at Venture Village blev skabt og fungerer. Her får du langt mere end blot et kontorlokale, du får et fællesskab med viden og sjæl.

Alle husets virksomheder er med til at præge, udvikle og bidrage, så det er nemt som ny-ankommen at blive en del af miljøet.

Frokosten spises i den fælles frokoststue, så du har automatisk fornemmelsen af mange kollegaer. Vi holder naturligvis også fælles sommerfest og julefrokost.

Derudover er der vidensdeling på VentureTalk cirka hver anden fredag, hvor alle der har tid og mulighed mødes og får ny inspiration.

Vi tager også aktivt del i hinandens succeser, så når messingklokken ringer på 3. sal, så kan alle høre en spritny succeshistorie fra en af virksomhederne i huset.

Lasse Vang, Skoledu
Der er en masse kompetencer i huset som gør, at det føles som om ens egen lille virksomhed er større, end den er. Dét og så stemningen er helt afgørende for vores glæde ved at have virksomhed her.

Adam Langwadt, Rigtig Rådgivning
For vores vedkommende har det helt konkret betydet en del nye kunder, efter vi er flyttet til Venture Village. Fordi her er en masse ligesindede, så uanset udfordringer er der altid nogen at sparre med. Det er guld værd.

 

Søren Mønsted, Qarma
Stedet har en god placering og er let tilgængeligt, om du kommer nord eller syd fra, og så er her fleksibilitet i lokaler. Vi startede i et mindre kontorlokale og er nu flyttet i noget større i takt med at vores virksomhed er vokset.

Venture Village er 25 individuelle kontorer
fordelt på 760 kvm på to etager
her er alt fra enkeltmands firmaer til 12 personers Gazellevirksomheder
Hils på virksomhederne her: